
Бързи пролетни ньоки - само с 5 съставки
Това ястие е идеално за забързаните вечери през седмицата!
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 15 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Италиански
Продукти
500g
2 връзки
300g
300ml
130g
Инструкции
Стъпка 1
В голяма тенджера кипнете водата на силен огън. Добавете ньоки-те, аспержите и грахчетата. Гответе за 2-3 минути, или докато ньоки-те изплуват на повърхността на водата. Отцедете добре.
Стъпка 2
Междувременно, в голям тиган на силен огън загрейте сметаната. Доведете до кипене. Гответе за 2 минути, или докато сметаната заври и се сгъсти. Добавете половината от пестото и разбъркайте добре. Свалете от котлона.
Стъпка 3
Добавете сместа с ньоки-те в тигана и внимателно разбъркайте, за да се смесят.
Стъпка 4
Разпределете ньоки-те в купи. Полейте с останалото песто и овкусете преди сервиране.