
Филета от Сьомга по Средиземноморски
Лесна и вкусна рецепта за филета от сьомга със средиземноморски аромати, готова за 30 минути.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 30 мин
ПОРЦИИ: 2
Кухня: Средиземноморска
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
Разрежете чери доматите на половинки и ги овкусете със зехтин, сол, черен пипер и риган.
Стъпка 2
Отстранете всякакви костици от филетата сьомга.
Стъпка 3
Поставете филетата в тава с хартия за печене.
Стъпка 4
Добавете доматите, маслините и каперсите.
Стъпка 5
Овкусете сьомгата със зехтин, сол, черен пипер, риган и мащерка.
Стъпка 6
Печете в предварително загрята фурна на 230 градуса за около 20 минути.