
Класически захарни бисквити
Продукти
Инструкции
Съберете съставките и ги оставете да се нормализират до стайна температура.
С миксер смесете маслото, захарта и солта на ниска скорост.
Добавете разбитото яйце, млякото и ванилията и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.
В отделен съд пресейте брашното и бакпулвера.
Добавете сухите съставки към сместа и разбъркайте, докато се комбинират.
Оформете тестото на работната повърхност в дебел диск.
Покрийте го с фолио и го оставете в хладилника за 30 минути.
Загрейте фурната на 175°C.
Разточете охладеното тесто на леко набрашнена повърхност до около 1 см дебелина.
Изрежете бисквити и ги поставете върху суха тава за печене.
Използвайте четка, за да намажете горната част на бисквитките с мляко и след това поръсете със захар.
Печете 12 до 15 минути или докато краищата добият златист цвят.
Оставете да се охладят върху решетка преди да ги украсите.