
Кроасан с шунка и кашкавал
Пригответе лесни и вкусни кроасани с шунка и кашкавал за закуска или обяд.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 15 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Френски
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
Загрейте фурната на 175 градуса.
Стъпка 2
Разрежете 4 големи кроасана напречно и ги поставете върху тава за печене.
Стъпка 3
Намажете по 1 ч.л. дижонска горчица на всяка половина.
Стъпка 4
Сложете един резен швейцарско сирене върху долните половинки на кроасаните.
Стъпка 5
Добавете по два резена шунка върху сиренето.
Стъпка 6
Покрийте с останалите резени сирене.
Стъпка 7
Поставете горните половинки кроасани отгоре.
Стъпка 8
Печете за 8 до 10 минути докато сиренето се разтопи и кроасаните станат леко препечени.