Кроасани с шунка и кашкавал

Кроасан с шунка и кашкавал

Пригответе лесни и вкусни кроасани с шунка и кашкавал за закуска или обяд.

ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 15 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Френски

Продукти

Инструкции

Стъпка 1

Загрейте фурната на 175 градуса.

Стъпка 2

Разрежете 4 големи кроасана напречно и ги поставете върху тава за печене.

Стъпка 3

Намажете по 1 ч.л. дижонска горчица на всяка половина.

Стъпка 4

Сложете един резен швейцарско сирене върху долните половинки на кроасаните.

Стъпка 5

Добавете по два резена шунка върху сиренето.

Стъпка 6

Покрийте с останалите резени сирене.

Стъпка 7

Поставете горните половинки кроасани отгоре.

Стъпка 8

Печете за 8 до 10 минути докато сиренето се разтопи и кроасаните станат леко препечени.