Макарони с Кашкавал

Макарони с Кашкавал - Mac and Cheese

Лесна и бърза рецепта за макарони с кашкавал Mac and Cheese на котлон.

ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 25 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Американска

Продукти

Инструкции

Стъпка 1

В голяма тенджера с леко осолена вода сварете макароните до ал денте, като ги разбърквате от време на време.

Стъпка 2

Междувременно, разтопете маслото в тиган на среден огън.

Стъпка 3

Добавете брашно, сол и пипер и бъркайте, докато се получи гладка смес.

Стъпка 4

Бавно добавете млякото, като непрекъснато бъркате. Продължавайте да готвите за около 5 минути и бъркате, докато сместа не стане гладка и бълбукаща, внимавайте млякото да не загори.

Стъпка 5

Добавете чедъра и бъркайте, докато се разтопи, за от 2 до 4 минути.

Стъпка 6

Изцедете макароните и ги сложете в соса от сирене, докато се покрият със соса.

Стъпка 7

Сервирайте горещи и се насладете!