
Макарони с Кашкавал - Mac and Cheese
Лесна и бърза рецепта за макарони с кашкавал Mac and Cheese на котлон.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 25 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Американска
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
В голяма тенджера с леко осолена вода сварете макароните до ал денте, като ги разбърквате от време на време.
Стъпка 2
Междувременно, разтопете маслото в тиган на среден огън.
Стъпка 3
Добавете брашно, сол и пипер и бъркайте, докато се получи гладка смес.
Стъпка 4
Бавно добавете млякото, като непрекъснато бъркате. Продължавайте да готвите за около 5 минути и бъркате, докато сместа не стане гладка и бълбукаща, внимавайте млякото да не загори.
Стъпка 5
Добавете чедъра и бъркайте, докато се разтопи, за от 2 до 4 минути.
Стъпка 6
Изцедете макароните и ги сложете в соса от сирене, докато се покрият със соса.
Стъпка 7
Сервирайте горещи и се насладете!