
Лесен Печен Боб от Консерва
Най-добрата бърза и лесна рецепта за домашно приготвен печен боб от консерва.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 75 мин
ПОРЦИИ: 6
Кухня: Международна
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
Заграйте фурната на 190°C.
Стъпка 2
В голям съд добавете бекона и го гответе на среден огън, като често разбърквате, докато стане хрупкав. Прехвърлете в чиния.
Стъпка 3
Сотирайте лука в останалата мазнина за 4 минути. Добавете камбата и чесъна, след което гответе още 2 минути.
Стъпка 4
Добавете останалите съставки и бекона, разбъркайте, и ако е необходимо, добавете допълнително сол и черен пипер.
Стъпка 5
Изсипете сместа в тавичка и печете покрито с фолио за 1 час в зависимост от предпочитаната от вас гъстота. Махнете фолиото и печете още 10 минути.
Стъпка 6
Оставете да изстине поне 15 минути преди сервиране.