
Канелени мъфини с вкус на Френски Тост
Бързи и вкусни мъфини с канелена захар.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 35 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Американска
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
Загрейте фурната на 175 °C и намаслете тава за 12 мъфина с мазнина.
Стъпка 2
Нарежете филиите хляб на кубчета и ги поставете в голяма купа.
Стъпка 3
В средна купа разбийте заедно млякото, яйцата, ванилията и 3 с.л. захар. Изсипете сместа върху хлебните кубчета и внимателно разбъркайте, за да се покрият всички кубчета.
Стъпка 4
Напълнете формите за мъфини със сместа с хлебни кубчета, като ги натиснете леко, за да запълнят всички празни места.
Стъпка 5
В малка купа разбъркайте останалите 3 с.л. захар и канелата. Поръсете с тях мъфините.
Стъпка 6
Печете 20 минути или докато станат златисти и добре изпечени в средата.
Стъпка 7
Сервирайте топли, покрити с пудра захар или сироп.