Свежа и хрупкава салата Цезар, приготвена с пресни листа от маруля Романо, златисто-изпечени домашни крутони и тънко нарязани люспи пармезан.

Красива Домашна Салата Цезар

Тази лесна Цезар салата е великолепна като гарнитура за вечеря, но също така е достатъчно богата, за да бъде самостоятелно ястие.

ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 20 мин
ПОРЦИИ: 4
Кухня: Американска

Продукти

1 шепа
по желание
2 връзки
по желание
2 ч.ч.
1 ч.ч
2 с.л.
2 с.л.
на вкус
на вкус

Инструкции

Стъпка 1

Загрейте фурната на 180°C и постелете тава с хартия за печене. Поставете кубчетата хляб върху тавата за печене, поръсете ги със зехтин и сол и печете 10 минути, докато станат златисти.

Стъпка 2

Сложете марулята в купа. Поръсете с половината дресинг, добавете репичките, крутоните(нахута по желание) и полейте с останалия дресинг. Отгоре сложете пекорино, див лук и кедрови ядки. Овкусете със сол и пипер на вкус.