
Средиземноморска Печена Фета
Лесно средиземноморско предястие с фета, маслини и сушени домати.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 35 мин
ПОРЦИИ: 6
Кухня: Средиземноморска
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
Загрейте фурната на 175°C.
Стъпка 2
Поставете фета сиренето в малка тава за печене.
Стъпка 3
В средна купа смесете маслините, сушените домати, зехтина, чесъна, ригана, мащерката, босилека, люспите червен пипер, сол и пипер.
Стъпка 4
Излейте топинга върху фетата, като се уверите, че е напълно покрита.
Стъпка 5
Печете за 20 до 25 минути, докато фетата не омекне.
Стъпка 6
Ако искате, използвайте опцията "грил" за 1 до 2 минути, за да получите златист цвят.
Стъпка 7
Гарнирайте с пресен магданоз и сервирайте с хлебчета или нарязани краставици.