
Супа от печени кестени
Лесна рецепта за супа от печени кестени, подходяща за вегетарианци и вегани.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 55 мин
ПОРЦИИ: 5
Кухня: Международна
Продукти
Инструкции
Стъпка 1
В голяма тенджера за около 8 до 10 минути запържете моркова, целината и лука във веган маргарина или олиото докато омекнат.
Стъпка 2
Добавете зеленчуковия бульон и разбъркайте добре.
Стъпка 3
Добавете магданоза, карамфила, дафиновите листа и кестените. Оставете да заври, намалете огъня и оставете да къкри, покрито, около 30 минути.
Стъпка 4
Отстранете от огъня и извадете дафиновите листа.
Стъпка 5
Пасирайте супата в блендер до желаната консистенция.
Стъпка 6
Върнете супата в тенджерата на среден слаб огън, разбъркайте соевото мляко и оставете да се стопли.
Стъпка 7
Овкусете със сол и пипер преди сервиране.
Стъпка 8
Сервирайте и се наслаждавайте!