Супа от печени кестени

Супа от печени кестени

Лесна рецепта за супа от печени кестени, подходяща за вегетарианци и вегани.

ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 55 мин
ПОРЦИИ: 5
Кухня: Международна

Продукти

Инструкции

Стъпка 1

В голяма тенджера за около 8 до 10 минути запържете моркова, целината и лука във веган маргарина или олиото докато омекнат.

Стъпка 2

Добавете зеленчуковия бульон и разбъркайте добре.

Стъпка 3

Добавете магданоза, карамфила, дафиновите листа и кестените. Оставете да заври, намалете огъня и оставете да къкри, покрито, около 30 минути.

Стъпка 4

Отстранете от огъня и извадете дафиновите листа.

Стъпка 5

Пасирайте супата в блендер до желаната консистенция.

Стъпка 6

Върнете супата в тенджерата на среден слаб огън, разбъркайте соевото мляко и оставете да се стопли.

Стъпка 7

Овкусете със сол и пипер преди сервиране.

Стъпка 8

Сервирайте и се наслаждавайте!