
Зеленчукова Супа
Тази лесна зеленчукова супа е много вкусна и използва прости, ежедневни зеленчуци в пълния им потенциал. Използвайте всякакви пресни или замразени зеленчуци, които имате под ръка. Това е перфектното бяло платно за сезона на супите!
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ: 50 мин
ПОРЦИИ: 8
Кухня: Италиански
Продукти
2 с.л.
1 глава
4
3 ребра
4 скилидки
2 ч.л.
1 ч.л.
0.5 ч.л.
3
165 г
2 консерви
2
145г
2 с.л.
15г
Инструкции
Стъпка 1
Загрейте олиото в голяма тенджера на средно-висока температура. Добавете лука, морковите и целината и задушете за 4 до 5 минути, докато омекнат. Добавете чесъна, италианските подправки, солта и пипера и задушете още 30 секунди.
Стъпка 2
Добавете картофите, зелените бобчета, доматите, дафиновите листа и бульона. Разбъркайте и доведете до кипене, след това намалете температурата на ниско, покрийте и оставете да къкри за 20 минути, докато картофите станат меки.
Стъпка 3
Добавете граха, разбъркайте и гответе още 5 до 7 минути.
Стъпка 4
Изключете котлона и добавете лимоновия сок и магданоза. Налейте зеленчуковата супа в купи и сервирайте.