Често задавани въпроси
Препоръчва се използването на инстантна мая, тъй като тя втасва тестото по-бързо. В случай, че имате само суха мая, можете да я използвате, но ще отнеме малко повече време.
Да, можете да замените пълномасленото мляко с нискомаслено или растително мляко. Все пак, за най-добър вкус е препоръчително да се използва пълномаслено мляко.
Освен глазурата с крема сирена от рецептата, може да използвате глазура с кафе или ванилова глазура. За глазурата с кафе смесете пудра захар, ванилия и сварено кафе. За ванилова глазура използвайте мляко вместо кафе.
Остатъците от глазирани или неглазирани рулца трябва да бъдат прибрани в херметически затворен съд или увити в пластмасово фолио. Могат да се съхраняват на стайна температура до два дни или в хладилника до пет дни.