Често задавани въпроси
Да, можете да използвате растително мляко като бадемово, соево или овесено мляко, но това може леко да промени вкуса и консистенцията на палачинките.
Можете да замените универсалното брашно с безглутеново брашно, като например бадемово. Обърнете внимание на указанията на опаковката.
За по-пухкави палачинки можете да отделите жълтъка от белтъка на яйцето. Разбийте белтъка на сняг и го добавете към сместа накрая.
Да, можете да добавите плодове като боровинки или нарязани банани директно към сместа след като сте я приготвили, или ги сложете върху палачинките преди да ги обърнете.
Остатъците от палачинките могат да се съхраняват в херметически затворен контейнер в хладилник до два дни. За да ги затоплите, можете да ги сложите за няколко минути в сух тиган на средна температура или за кратко в микровълнова печка.