Често задавани въпроси
За по-пухкав омлет, отделете белтъците от жълтъците и разбийте белтъците на сняг. След това внимателно ги добавете към жълтъците, като използвате шпатула за да ги смесите, за да запазите въздушните мехурчета.
Омлетът с кашкавал е много универсален и може да се сервира с различни гарнитури. Най-популярни са пресните зеленчуци като домати, краставици, чушки, салата, пържен бекон, гъби или препечен тост.
За приготвяне на омлет с кашкавал, най-подходящи са кашкавали, които се разтапят добре и имат богат вкус. Класическият български кашкавал е отличен избор, но можете да използвате и други видове като чедър, гауда или ементал. Важно е кашкавалът да е свеж и да се настърже на ситно, за да се разтопи равномерно в омлета.