Понякога най-простите неща са най-вкусни. Тази рецепта е точно такава - лесна за приготвяне, с малко съставки, но с експлозия от аромати.
Печенето на домати е древен кулинарен трик. То не само концентрира естествената им сладост, но и карамелизира захарите им, създавайки невероятно богат и дълбок вкус.
Не се тревожете, ако сте начинаещ готвач! Тази рецепта е толкова лесна, че дори и дете може да я направи. С няколко пресни съставки и половин час време можете да имате на масата си топла, вкусна и здравословна закуска, обяд или лека вечеря. Затова не губете повече време, запретнете ръкави и се пригответе да се насладите на невероятния вкус на печените домати и лук върху препечена филия!
Ако не знаете как да препечете филиите, вижте тази статия Как да препечете хляб във фурната