Една от най-лесните и вкусни рецепти които изглеждат красиво.
Смачканите картофи са перфектната хрупкава златиста основа, която може да бъде овкусена с различни билки и подправки. Но поръсването със сусам му придава този неповторим вкус на топъл хляб току що излязал от фурната.
Третирайте тази рецепта като отворен сандвич или парче тост. Намажете крем сирене, добавете пресни зеленчуци, гарнирайте с яйца или пушена сьомга, както пожелаете.
Съставки за Смачкани Картофи
-
Бели Картофи: Можете също така да използвате червени картофи, но белите или жълтите картофи са най-добри за хрупкава, кремообразна и нишестена основа.
-
Подправяне: Аз съм голям привърженик на домашните подправки, и обичам да експериментирам. В тази рецепта използвам сусам но на тези картофи вървят всички подправки.
-
Класически Гарнитури със Сьомга: Най-вкусната комбинация за мен е от крем сирене, пушена сьомга, нарязан червен лук, настъргана краставица, каперси и пресен копър.