Често задавани въпроси
Тази рецепта е без глутен, тъй като основните съставки като ориз Арборио и зеленчуци не съдържат глутен. Уверете се обаче, че използвате бульон без глутен, ако използвате готов продукт.
Вместо бяло вино, можете да използвате допълнителен зеленчуков бульон, за да завършите приготвянето на ястието.
Да, можете да добавите други зеленчуци като накълцан спанак, настъргани тиквички или грах за разнообразие.
Общото време за приготвяне е около 45 минути, включително 10 минути за подготовка и 35 минути за готвене.
Остатъците от ризотото могат да се съхраняват в хладилник за 4 до 5 дни. При затопляне добавете малко бульон или вода и загрейте в микровълновата за 1 до 2 минути или на котлона, като разбърквате, докато се затопли напълно.