Често задавани въпроси
Освен пармезан, можете да използвате всякакви твърди кашкавали.
Гъбените стебла трябва да се нарежат ситно преди да се добавят в плънката. Този начин на нарязване помага за равномерното разпределение на вкуса в пълнените гъби.
Освен пармезан, можете да използвате всякакви твърди кашкавали.
Гъбените стебла трябва да се нарежат ситно преди да се добавят в плънката. Този начин на нарязване помага за равномерното разпределение на вкуса в пълнените гъби.
Пълнените гъби са винаги фаворит на празничните трапези, особено за Коледа. Меките шапки на гъбите се пълнят с ароматна смес от сирене, билки и чесън, след което се пекат до златисто кафяво. Те са идеалното вегетарианско предястие!
Изпробвайте тази рецепта и вижте колко бързо ще изчезнат тези пълнени гъби от празничната маса! Перфектни за всяко специално събитие.