Home - Смутита и Напитки - Смути с ябълка, морков и цвекло
Смути с ябълка, морков и цвекло

Яркочервеният цвят на това смути с ябълка, моркови и цвекло веднага подсказва, че е пълно с антиоксиданти! Тази вкусна комбинация от цвекло, джинджифил, моркови, портокал и ябълка предлага богатство от аромати в освежаваща напитка, която можете да се насладите на закуска или като следобедна енергийна бомба.
Трябва ли да белите зеленчуците?
Това зависи изцяло от вас. Не е задължително, стига да измиете добре цвеклото, морковите и ябълката и да ги изтъркате хубаво. Кората съдържа допълнителни фибри и ще направи това смути гъсто и вкусно. Аз обикновено беля всичко, тъй като не харесвам супер гъсто и пясъчно смути.
Ако направиш тази рецепта, ще се радвам да чуя как се е получила в коментарите по-долу. Твоят коментар ще помогне на други читатели на блога!

Смути с ябълка, морков и цвекло
Продукти
Инструкции
Поставете всички съставки в каната на мощен блендер и блендирайте до гладка консистенция, около 1-2 минути. Налейте смутито в чаши и се насладете веднага или го охладете в хладилника, за да го консумирате по-късно.
Цвеклото е известно със своите мощни антиоксидантни свойства и способността си да подобрява физическата издръжливост и производителността. Включването на цвекло в ежедневната ви диета може да помогне за понижаване на кръвното налягане и подобряване на кръвообращението.
Преди да нарежете и почистите цвеклото, постелете лист хартия за печене върху дъската за рязане, за да предотвратите оцветяване.
Ако смутито престои, сокът ще се отдели. Просто го разклатете добре или разбъркайте преди сервиране.
Остави коментар